Jäsenjärjestöt

På svenska

Biosfäärin jäseniä ovat bio- ja ympäristötieteellisessä tiedekunnassa toimivat ainejärjestöt. Kuulumalla johonkin ainejärjestöömme olet osa Biosfääriä!

Symbioosi ry

symbioosin logopieniSymbioosi ry on Helsingin yliopiston biologian opiskelijoiden ainejärjestö. Edunvalvonnan ja perinteisempien opiskelijatapahtumien, kuten sitsien, lisäksi monipuoliseen toimintaamme kuuluu myös esimerkiksi Suomen suurimpiin kuuluva Ahvenanmaan linturalli ja lapsille suunnattu Vappushokkelo. Kerhohuoneemme sijaitsee osoitteessa Viikinkaari 1, Biokeskus 3:n alakerrassa ATK-tilan vieressä. Tervetuloa! Toiminnasta tiedotetaan mm. kotisivuilla, sähköpostilistalla sekä Facebookissa.

Helix ry

rotta-185x300

Helix ry on Helsingin yliopiston biokemian sekä solu- ja molekyylibiologian opiskelijoiden ainejärjestö, joka perustettiin vuonna 1969. Jäseneksi voi liittyä jokainen Helsingin yliopistossa biotieteitä opiskeleva tai biotieteistä kiinnostunut. Helix valvoo Helsingin yliopiston biotieteiden opiskelijoiden yhteisiä etuja sekä järjestää erilaisia tapahtumia. Helikaaneja tapaa kertsillä juomassa kahvia, hakemassa vertaistukea tai joskus jopa opiskelemassa. Toiminnasta tiedotetaan mm. kotisivuilla, sähköpostilistalla sekä Facebookissa.

SvNK rf

SvNKSvenska Naturvetarklubben rf. är den svenskspråkiga ämnesföreningen för Naturvetare vid Helsingfors Universitet. Vi ordnar fester, umgängeskvällar, exkursioner och andra trevliga evenemang. Oss hittar man på klubben (kyrkogatan 10) i Kronohagen och i ”kertsin” i bio 3. Välkomna med! Du kan följa oss på hemsidan, Facebook och e-postlista.

MYY ry

myyn_logo_logo

Ympäristötieteiden Opiskelijat – MYY ry on vuonna 1961 perustettu Helsingin yliopiston ympäristöalan opiskelijoiden ainejärjestö. Tarjoamme tapahtumia ja toimintaa ympäri vuoden, syksyisestä ekskusta keväiseen viinikilpailuun ja Karkkilan pikkujouluista  Suomenlinnan kaudenavajaisiin. Ajamme jäsentemme etuja yliopistolla sekä työelämässä toimimalla myös etujärjestönä. Suurin osa jäsenistämme on akvaattisten tieteiden tai ympäristötieteiden opiskelijoita, mutta toivotamme lämmöllä myös sivuaineopiskelijat joukkoomme. Tiedotuksemme tapahtuu kotisivujen, Facebookin ja sähköpostilistan kautta.