Hallitus ja virkailijat

Voit olla yhteydessä koko hallitukseen lähettämällä viestiä osoitteeseen:

biosfaari-hallitus(at)helsinki.fi


På svenska

Biosfäärin hallitus ja virkailijat vuonna 2021

Nea Asumaa,

Puheenjohtaja

Mirjami Kuutti,

Taloudenhoitaja

Petja Salminen,

Tapahtumavastaava

Linda Id,

Opintovastaava

Taru Lappalainen,

Fuksi- ja tuutorivastaava

Sonja Jalonen,

Yhdenvertaisuusvastaava

Jani Lehto,

Varapuheenjohtaja, tietoturvavastaava

Vilma Valtanen,

Sihteeri

Riku Kangasniemi,

Opintovastaava

Saku Mattila,

Tiedottaja, Ympäristövastaava

Eero Aho,

Työelämävastaava, Loimu-vastaava


Biosfäärin hallitus ja virkailijat 2020

Jani Lehto: Puheenjohtaja

Moikka! Mä oon Jani, Biosfäärin puheenjohtaja vuosimallia 2020. Opiskelen neljättä vuotta Viikissä ja Biosfäärissä on käynnissä jo kolmas vuosi! Alun perin lähdin Biosfäärin toimintaan mukaan edunvalvonnan ja vaikuttamismahdollisuuksien takia, mutta toimintaan jäin mahtavan yhteisön ja kivojen tyyppien takia.

Nea Asumaa: Varapuheenjohtaja

Moikku! Oon Nea ja häärin tänä vuonna Biosfäärin varapuheenjohtajana kantaen erityistä huolta hyvinvointiasioista ja tarvittavasta virkistäytymisestä. Oon kolmannen vuoden bilsa ja tokan vuoden sääriläinen. Toiminta on mahtavaa ja tyypit upeita niin mikäs tässä puuhastellessa!

Elsi Pöllänen: Apulaispuheenjohtaja, tapahtumavastaava

Moikka, mä oon Elsi ja olen toisen vuoden Molekyylibiotieteiden opiskelija. Olen toinen biosfäärin tapahtumavastaavista sekä apulaispuheenjohtaja. Päädyin näihin hommiin alunperin tuuratessa kaveria, mutta sitten tykästyinkin hallituksessa toimimiseen, ja päätin jatkaa vielä samoissa hommissa. Tapahtumien järjestämisessä parasta on se, että pääsee vapauttamaan omaa luovaa puolta suunnittelussa ja haastamaan organisoimistaitoja toteutuksessa. Biosfäärissä on mielestäni ollut aina hyvä meno ja sen vuoksi lähdinkin tänä vuonna mukaan toimintaan jee.

Nina Pelkonen: Taloudenhoitaja

Moikka. Olen Nina, toisen vuoden ympäristötieteiden opiskelija ja tämän vuoden biosfäärin taloudenhoitaja. Hain biosfäärin toimintaan mukaan, koska haluan päästä osallistumaan tiedekuntatason toimintaan ja päätöksentekoon. Lisäksi hallituspesti on hyvä tapa päästä tutustusumaan muihin ihmisiin oman ainejärjestön ulkopuolelta. 

Tiia Suninen: Sihteeri

Moikka! Olen Tiia, tämän vuoden sihteeri ja toisen vuoden ympäristötieteiden opiskelija. Halusin tulla mukaan Biosfäärin hallitukseen kokeakseni uudenlaista hallitus- ja järjestötoimintaa, sekä uutta virkaa. Tietysti haluan päästä myös verkostoitumaan kampuksella ja sen ulkopuolella.

Meri Back: Opintovastaava

Moikka! Olen Meri, kolmannen vuoden bilsan opiskelija ja tämän vuoden yksi opintovastaavista! Aloitin tämän pitkän urani järjestöhommissa viime vuonna Biosfäärin sihteerinä. Toimin myös toista vuotta Ekologian ja evoluutiobiologian johtoryhmässä, joten opiskelijaedustajankin hommat ovat tulleet tutuiksi! Parasta hallituksessa mukana olossa on uudet tuttavuudet kaikista koulutusohjelmista sekä tänä vuonna Biosfäärin kymppi-synttärit!

Sannimari Suhonen: Opintovastaava

Moikka! Olen Sannimari, molekyylibiotieteiden kolmannen vuoden opiskelija ja yksi Biosfäärin opintovastaavista. Tämä on minulle ensimmäinen ainejärjestövirka, mutta hallitustyö on minulle tuttua muusta järjestötoiminnasta, ja siksi Biosfäärin hallitustoimintaan mukaan lähteminen tuntui luontevalta. Odotan, että pääsen tiedekuntajärjestön opintovastaavana näkemään ja hahmottamaan paremmin yliopiston toimintaan tiedekuntatasolla.

Oona Käyhkö: Opintovastaava

Mie oon Oona, alkujaan savolainen ympäristötieteilijä. Miun tavoitteena elämässä on, että voisin jotenkin vaikuttaa valoisamman tulevaisuuden puolesta. Ympäristökriisi ahdistaa ja biodiversiteetti olisi pelastettava. Tämä on ajanut miut myös opintovastaavaksi Biosfääriin. Tahdon varmistaa, että tiedekuntamme kouluttaa jatkossakin asiantuntijoita, jotka pystyvät kokonaisvaltaisen ajattelun keinoin käsittelemään koko ympäristökriisiä ja etsimään ratkaisuja kauaskantoisesti. Hallitusvuodelta odotan erityisesti tiedekuntamme opintovaikuttajiin tutustumista sekä hauskoja hetkiä hallitustyöskentelyssä!

thumbnail_IMG_20200225_193949__01__01

Veera Salminen: Tiedottaja

Hellurei, oon Veera, tän vuoden tiedottaja. Biologiaa opiskelen tokaa vuotta ja lähin Biosfäärin toimintaan, koska tiedekuntajärjestössä toimiminen on vielä kokematta ja tiedottaminen on parasta!

DSC_0717

Petja Salminen: Tapahtumavastaava, tilavastaava

Moikka! Oon Petja ja oon toinen Biosfäärin tapahtumavastaavista tänä vuonna. Opiskelen molekyylibiotieteitä toista vuotta suuntaa hapuillen. Järjestötoimintakokemusta on viime vuodelta jo Helixin riveistä, mutta Biosfäärin toiminnassa mukana olen nyt ekaa kertaa. Lähdin Biosfäärin toimintaan mukaan, koska pääsin tapahtumien järkkäilyn makuun ja halusin päästä kokeilemaan hommaa isommassa mittakaavassa. Biosfäärin kautta pääsee myös tutustumaan paljon uusiin ihmisiin ja pysyy paremmin kärryillä siitä mitä tiedekunnassamme tapahtuu.

DSC_0889

Eero Aho: Työelämävastaava

Moi! Olen Eero, Biosfäärin työelämävastaava ja Loimu-yhdyshenkilö. Toimin linkkinä opiskelijoidemme ja työnantajien välillä sekä varmistan yhteistyön toteutumisen ammattiliittomme Loimu ry:n kanssa. Minua voi pienellä kynnyksellä lähestyä, mikäli työelämä herättää kysymyksiä!

thumbnail_IMG_20200225_194038__02

Linda Id: Fuksi- ja tuutorvastaava, kansainvälisyysvastaava

Moi, mä oon Linda, toisen vuoden biologian opiskelija ja tänävuonna toimin biosfäärin fuksi- ja tuutori- sekä kv-vastaavana. Biosfäärin toimintaan lähdin mukaan uudet kokemukset, ihmiset sekä itseä kiinnostanut virka mielessä.

Hi, I’m Linda, 3rd year biology student and this year I’m responsible person of international students, freshmens and tutors. New experiences and new people are the reason why I decided to jump to Biosfääri’s activities.

thumbnail_Image

Mirjami Kuutti: Vujumestari 

Moikka! Oon Mimmi ja tänä vuonna Biosfäärin vujumestari. Mun opiskeluajan prhaita puolia on ehdottomasti ollut järjestötoiminta, ja erityisesti tähän hommaan lähdin, koska syksyllä on luvassa Biosfäärin ensimmäiset vuosijuhlat, ja niitä oli tietysti päästävä järjestämään!

DSC_0740

Mari Humalajoki: BiTa-vastaava

Moi! Oon Mari Humalajoki, Biosfäärin BiTa-mestari ja kolmannen vuoden moleopiskelija. Säären hallituksessa olen toista vuotta ja kiinnostuin BiTan järjestämisestä lähinnä koska Jani käski. Ei vaan oikeasti järjestöhommat on mukavia, yhdistyslaillinen vastuu best! Isomman tapahtuman koordinointi on myös uutta, jännittävää ja tarpeeksi työintensiivistä mulle jotta voin hyvillä mielin skippailla luentoja järjestelykiireiden takia.

DSC_0895

Sonja Jalonen: Yhdenvertaisuusvastaava

Moikka, oon Sonja ja toimin tänä vuonna biösfäärin yhdenvertaisuuvastaana. Lähdin tähän hommaan mukaan, jotta pysyisin ajan tasalla yliopiston jutuista. Samalla on myös tosi kiva tutustua uusiin ihmisiin ja olla mukana ainejärjestön järjestämissä erilaisissa tapahtumissa.

DSC_0746

Anna Kolsi: Ympäristövastaava

Moikka! Mä oon Anna ja toimin tänä vuonna Biosfäärin ympäristövastaavana. Oon nyt ekaa vuotta Biosfäärin hallitukseesa, mutta kokemusta järjestöhommista löytyy. Järjestötoiminta onkin ihan parasta ja siksi lähdin mukaan hallitukseen.

thumbnail_IMG_20200224_213809

Maija Linkola: Kurssiwikivastaava

Moikka! Mä olen Maija, tän vuoden Kurssiwikivastaava. Opiskelen ympäristötieteitä viidettä vuotta, ja Biosfäärin ohella toimin parissa muussakin järjestössä. Biosfäärissä toivon pääseväni kehittämään tiedekuntaa niin, ettei kaikkien muidenkin kandit veny ikuisuusprojekteiksi.

_______________________________________________________________

Tapahtumatiimi: Linnea Wartiovaara, Roope Nykänen, Essi Roininen, Maija Linkola, Pia Dürnsteiner, Alma Seppälä, Rasmus Huotari, Sara Torppa, Anders Brandt, Kasper Mickos, Saku Suhonen, Johanna Kupari ja Jenni Klemola.