Voit olla yhteydessä koko hallitukseen lähettämällä viestiä osoitteeseen:

biosfaari-hallitus(at)helsinki.fi


På svenska

Vuoden 2019 hallitus on valittu!

Biosfäärin hallitus vuonna 2018

Puheenjohtajisto:
Micaela Haapanen, Ella Piekkari (vpj), Alma Seppälä (apj)

Opintovastaavat:
Jani Lehto (halloped-yhteyshenkilö), Kialiina Tonttila, Nea Tuomela

Sihteeri: Oona Mehtälä

Taloudenhoitaja: Riina Haajanen

Tiedottaja: Liina Hannula

Tapahtumavastaavat: Maria Heinonen ja Mirjami Kuutti

Biosfäärin intranetiin (hallituksen ja virkailijoiden sisäinen tietopankki) pääsee tästä.

Vuoden 2018 hallitus esittäytyy!

Micaela

Olen Micaela, tämän vuoden Biosfäärin puheenjohtaja. Vaikka tässä hommassa riittää tekemistä, olen kyllä tähän mennessä tykännyt. Hommiini kuuluu hallitusten kokousten vetäminen ja lisäksi huolehdin, että koko Biosfäärin toiminta rullaa sujuvasti eteenpäin. Tosin tämän vuoden superhallituksen kanssa Biosfäärin toiminta kylläkin kiitää eteenpäin.

Persoonana olen vastuuntuntoinen ja reilu, joiden sanoisin molempien olevan hyviä puolia pj:nä olossa. Saatan olla hieman kilpailuhenkinen, mutta mielestäni se tuo vain lisäkipinää omaan toimimiseeni. Vapaa-ajalla juon paljon kahvia ja yritän liiankin tehokkaasti löytää tekosyyn syödä suklaata.

 

EllaOlen Ella ja toimin tänä vuonna Biosfäärin varapuheenjohtajana eli Micaelan oikeana kätenä. Hoidan vaihtelevia tehtäviä ja autan puheenjohtajiston vastuuhommissa. Tehtävä on sopinut minulle mainiosti, sillä saan osallistua vähän kaikkeen!
Innostun helposti milloin mistäkin ja tykkään vapaa-ajalla kaikenlaisesta sporttailusta ja hyvästä ruuasta. Toivon, että loppuvuosi sujuu yhtä sujuvasti ja hyvässä hengessä kuin alkanutkin. Hallituskaronkkaa ja tulevia yhteissitsejä odotan tulevalta hallitusvuodelta erityisesti 🙂

 

Moikka,Alma oon Alma, toisen/kolmannen vuoden biologian opiskelija. Oon aina tykänny järjestää asioita ja olla monessa mukana, minkä takia järjestötoiminta tuntu luontevalta vaihtoehdolta myös yliopistossa. Biosfääriin lähin mukaan, koska halusin vaikuttaa opiskelijayhteisön asioihin laajemminkin kuin vain järkkäämällä bileitä. Fuksi- ja tuutorivastaavana oon just se henkilö, johon fuksien ja tuutorien kannattaa olla yhteydessä, jos ja kun tulee jotain kysyttävää!

Brassilippis mulla on päässä sen takia, et kävin lukioaikoina siellä vaihdossa (tykkään myös mainita asiasta usein). Kesän futiksen mm-kisojen suosikkijoukkueesta ei liene epäselvyyksiä.

 

Jani

 

Moro! Oon Jani, kolmannen vuoden biologian opiskelija. Toimin tämän vuoden Biosfäärin opintovastaavana ja vastuuhallopedina. Parasta järjestötoiminnassa on ihmiset ja tietenkin natuset. Jos jokin opintoasioissa häiritsee tai askarruttaa mieltä, niin tuu rohkeesti vaikka nykäsemään hihasta!

 

 

KialiinaMoikka! Mä oon Kialiina, yleisesti tunnettu Kipana. Toimin Biosfäärin nuorempana opintovastaavana ja ryhdyin tähän hommaan, koska ajattelin että samalla voin myös itse oppia uusia juttuja yliopiston koulutuspolitiikasta. Toisinaan toteutan unelmaani oman elämäni eliittiurheilijana ja käytän käytännössä kaiken vapaa-aikani urheiluun. Muuten tykkään matkustelusta ja rakastan syödä hyvää ruokaa. Lemppariruoka on ehdottomasti hyvin tehty italialainen äyriäispasta.

 

 

NeaMoi! Olen Nea, yksi kolmesta opintovastaavasta. Opiskelen akvaattisia tieteitä kolmatta vuotta. Opintovastaavana parasta on oppia lisää koulutuspolitiikasta, ja päästä myös vaikuttamaan siihen että opiskelijan ääni kuuluu kaikissa päätöksissä.
Suosikkijuttuja vapaa-ajalla on tanssiminen, sarjojen katsominen sillon kun muut on jo aikoja sitten nähnyt ne ja matkustelu.
Mua saa aina tulla nykäisemään hihasta jos on mitä vaan asiaa! Viikissä törmäillään!

 

OonaMoikka! Olen Oona, neljännen vuoden mole, ja toimin sihteerinä meidän mahti-hallituksessa. Tykkään aivoista ja valaista, joten niistä saa aina tulla juttelemaan mun kanssa. Ja tottakai kaikesta muustakin! Ja jos ikinä tanssikaveria kaipaa, niin mua voi tulla nykimään hihasta! Ps. Kuvan pirtsakka myssy päätyi päähäni, koska se toimi parhaiten vastapainona kuumeiselle nassulle 😀

 

 

Riina

Moi oon Riina ja toimin Biosfäärin taloudenhoitajana. Hallitustominnassa on parasta se että saa viettää aikaa hyvien tyyppien kanssa ja keksiä uusia ideoita. Taloudenhoitajana saan myös hyödyntää omaa järjestelmällisyyttäni ja tarkkaavaisuuttani asioiden hoitamisessa. Vapaa-ajallani tykkään vastapainona tutustua uusiin juttuihin ja rentoutua esimerkiksi hyvän ruuan ja tanssimisen parissa.

 

 

Liina

Olen Liina, Biosfäärin tiedottaja ja nettisivuvastaava vuonna 2018. Pidän opiskelijoita ajan tasalla toiminnastamme ja yliopiston ajankohtaisista asioista, vastaan Biosfäärin somekampanjoista ja päivitän tarvittaessa näitä hienoja nettisivuja, joita parhaillaan luet. Hommani bonuksena on, että pysyn itsekin hyvin kärryillä siitä, mitä tiedekunnassa tapahtuu!

 

 

Maria

 

Hei! Olen Maria, Biosfäärin toinen tapahtumavastaava ja tilavastaava. Opiskelen nyt kolmatta vuotta molekyylibiotieteitä. Lähdin Biosfäärin toimintaan mukaan koska ainejärjestötoiminta on kivaa, ja tapahtumia on hauskaa järjestää varsinkin kun tehdään yhteistyötä muiden kivojen järjestöjen kanssa!

 

 

 

MirjamiMoikka! Oon Mirjami, tunnettu myös Mimminä ja opiskelen molekyylibiotieteitä. Sääressä oon toinen tapahtumavastaavista, minkä lisäksi myös tilavastaava ja kansainvälisyysvastaava. Järjestöhommiin vetää erityisesti uudet tuttavuudet, joiden kanssa pääsee järkkäämään hienoja tapahtumia ja hyvät oheistoiminnot opiskelulle. Muita mun mielenkiinnonkohteita on kissat, kasvit ja hyvä ruoka.

 

Advertisements