Voit olla yhteydessä koko hallitukseen lähettämällä viestiä osoitteeseen:

biosfaari-hallitus(at)helsinki.fi


På svenska

Biosfäärin hallitus ja virkailijat vuonna 2019

 

_DSC3046Maria Heinonen: Puheenjohtaja

Moikka! Olen Maria, ja olen tänä vuonna Biosfäärin puheenjohtaja. Opiskelen molekyylibiotieteitä nyt kolmatta vuotta, ja olen nyt toista vuotta Biosfäärin hallituksessa. Lähdin Biosfäärin toimintaan mukaan, koska järjestötoiminta tuo mukavaa vaihtelua opiskeluarkeen, ja Biosfäärin hallituksessa pääsee tekemään yhteistyötä kivojen ihmisten ja järjestöjen kanssa.

 

 

 

 

_DSC3054

Mirjami Kuutti: Varapuheenjohtaja, ympäristövastaava

Moikka! Oon Mimmi ja tänä vuonna puuhailen Biosfäärin varapuheenjohtajana. Tehtäväkseni olen ottanut virkistystoiminnan ja parasta Biosfäärissä onkin kaikki uudet tyypit, kivan toiminnan järjestäminen ja se, että pysyy paremmin mukana yliopiston ajankohtaisissa asioissa!

 

 

 

 

_DSC3035

Sebastian Österman: Apulaispuheenjohtaja, opintovastaava

Lähdin vuoden tauon jälkeen uudestaan Biosfäärin hallitukseen, koska Biosfäärin hallitustoiminta on hauskaa, koska Biosfääri on nuori ja muutoskykyinen yhdistys ja koska hallituksen jäsenenä pysyy hyvin kärryillä tiedekunnan käänteistä! Lisäksi tiedekuntamme tilanne on huolestuttava ja näin ollen opintoedunvalvonnan merkitys korostuu entisestään – siinä on valtavasti potentiaalia mutta paljon kehitettävää!

 

 

 

_DSC2993

Nina Suomalainen: Taloudenhoitaja

Heippa! Oon Nina, toisen vuoden biologian opiskelija ja toimin tänä vuonna Biosfäärin taloudenhoitajana. Lähdin Biosfäärin toimintaan, koska halusin tänä vuonna olla enemmän järjestöhommissa mukana ja tutustua samalla siisteihin tyyppeihin!

 

 

 

 

 

_DSC2961

Meri Back: sihteeri

Moikka! Olen Meri Back toisen vuoden bilsan opiskelija ja toimin Biosfäärin sihteerinä! Sen lisäksi, että nykyinen pj:mme on hyvä suostuttelija, lähdin Biosfäärin hallitukseen mukaan myös tutustuakseni järjestötoimintaan paremmin tiedekuntatasolla, ja sihteerin virka oli helppo tapa aloittaa! Eikä kokouseväidenkään hankinta ole tuottanut liikaa päänvaivaa (tuorejuuston ja patongin valinta on aika helppoa)!

 

 

 

 

IMG_20190518_124755

Jani Lehto: Opintovastaava, Kurssiwikivastaava

Hei! Olen Jani, Kurssiwikivastaava ja yksi opintovastaavista. Biosfäärissä toimimisen ohessa viimeistelen bilsan kandia ja alottelen maisteriopintoja. Biosfäärin toimintaan lähdin mukaan, sillä koin sitä kautta saavani vaikuttaa yliopiston asioihin sekä olemaan osa mahtavaa yhteisöä. Molemmat on pitänyt paikkansa!

 

 

 

 

_DSC3075

Alma Seppälä: Työelämävastaava

Moikka olen Alma ja Biosfäärin työelämä- ja hupivastaava!

Työelämävastaavaksi lähdin, koska työelämätoimintamme on ollut tähän asti lähes olematonta ja yritän sitä nyt epätoivoisesti herättää henkiin. Eli kaikki ehdotukset ja toiveet erilaisista työelämätapahtumista otetaan riemulla vastaan! Hupivastaavaksi nimitin itseni kesken hallituskauden, sillä toimintamme kaipasi lisää kiusallisia Kahoot! -pelejä.

 

 

 

_DSC3319

Mari Humalajoki: Opintovastaava

Hei! Olen Mari Humalajoki, 1/3 opintovastaavista tänä vuonna. Olen toisen vuoden molekyylibiotieteiden kandiopiskelija ja Biosfäärin toiminnassa pyörin ekaa vuotta. Lähdin mukaan koska ennen yliopistoa arkeni oli 50-prosenttisesti järjestöjä enkä oikein osaa lopettaa. Yhdistyslaillinen vastuu on parasta!

 

 

 

 

_DSC3082

Sara Torppa: Tiedottaja

Moi! Mää oon Sara, Biosfäärin tän vuoden tiedottaja. Opiskelen biologiaa toista vuotta ja oon ekaa vuotta mukana Biosfäärin toiminnassa. Järjestöhommat kiinnosti ja kun kyselin, niin Biosfääriltä tarjottiin tätä hommaa mulle. Tiedottajan hommat on mukavia ja pysyy hyvin perillä tiedekunnan asioista!

 

 

 

 

_DSC2963

Esko-Tapani Elo: Tapahtumavastaava 1.0, tilavastaava

Moro, mie oon Esko, toisen vuoden biologian opiskelija. Toimin tänä vuonna Biosfäärin tapahtumavastaavana 1.0. Lähdin tähän pestiin, koska tapahtumissa pyöriminen tuli fuksivuonna hyvinkin tutuksi ja isojen poikkitieteellisten tapahtumien järjestäminen alkoi kiinnostaa minua. Lisäksi tämän vuoden aivan mahtava hallitus helpotti päätöstä.

 

 

 

 

_DSC2950

Emma Muhonen: Tapahtumavastaava 2.0

Lähdin Biosfäärin hommiin koska järjestötoiminta on huippua. Pääsee vaikuttamaan asioihin ja tekemään juttuja yhteistyössä mahtavien ihmisten kanssa. Tapahtumissa käyminen oli tullu fuksivuonna tutuksi, joten tämä pesti sopi mulle kuin nenä päähän 🙂

 

 

 

 

 

_DSC3087

Inka Sylgren: Kansainvälisyys- ja yhdenvertaisuusvastaava

Responsible for international affairs and equality

I wanted to join Biosfääri’s board since I wanted to include every student in our activities. I am eager to make our community more united and equal. I also love the fact that I can learn so much in this position!

 

 

 

 

_DSC2972Nea Asumaa: Fuksi- ja tuutorvastaava

Heips mun nimi on Nea ja toimin fuksi- ja tuutorivastaavana. Lähin Biosfäärin toimintaan mukaan koska järjestötoiminta kiinnosti ja Biosfäärillä oli tarjolla itselle mieleinen pesti.

 

 

 

 

 


 

Tapahtumatiimi: Julius Ulpovaara, Kasper Mickos, Ella Ahvenainen, Tomi Kiviluoma, Sakari Hietanen, Valeria Valanne, Nina Suomalainen, Sara Torppa, Arttu Soukainen, Alma Seppälä, Emmi Tuokko, Rasmus Huotari, Roope Nykänen